Over Jowen

Wat?

Chiro Jowen is de jeugdbeweging van het Neerland, een enthousiaste leidingsploeg die elke week hun leden een zo leuk mogelijke zondag probeert te bezorgen. Dit doen we voornamelijk door spellen te spelen die meestal door de leiding bedacht worden, hoewel ze soms op andere plekken inspiratie ophalen voor geweldige spelen. Ook duiken we al eens in de modder of doen we gewoon gek!

Wij werken met afdelingen per leeftijd, gescheiden voor meisjes en jongens. We zitten wel op hetzelfde terrein en gaan samen op kamp, zodat een spel met het andere geslacht zeker mogelijk is, hoewel iedereen toch ook zijn eigen weg kan gaan.

Wie?

Iedereen vanaf (de leeftijd van) het eerste studiejaar is welkom! Een enthousiaste leidingsploeg staat voor je klaar! Ter ondersteuning staat ook de VB (ofwel volwassen begeleiding) paraat.

Wanneer?

Elke zondag beginnen de activiteiten voor iedereen om 14u (al kan er eens een uitzondering zijn, bv tijdens de examens, maar dat laat je leiding op tijd weten).
Het einduur verschilt naargelang de leeftijd en kan u vinden op de afdelingspagina.

Waar?

Onze lokalen zijn gelegen op de Neerlandwijk in Wilrijk, aan het einde van de Neerlandweg (ook bereikbaar via het zandweggetje op kruispunt Planetariumlaan-Laaglandweg-Gallaitlaan). Hier hebben we een prachtig terrein met voldoende lokalen voor een goede werking te garanderen! Een plannetje kan u vinden op de locatie-pagina.

Wat kost het?

Enkele keren mee komen proberen is volledig gratis (en toch verzekerd!). Nadien vragen we wel in te schrijven en een werkingsbijdrage te betalen (onder andere voor verzekering, aankoop materiaal, onderhouds- en stookkosten lokalen) waarover u meer info kan vinden op de inschrijvingspagina.