Sponsoren

Wil u ons sponsoren? Dat kunnen we alleen maar fantastisch hard toejuichen!

Sponsoring? Giften?

Je wil ons geld schenken? Dat kan je het beste met een fiscaal aftrekbare gift. Hoe gaat dat in z'n werk?

  • Je stort je geld (minstens 40 euro) op rekeningnummer 000-0150728-87, mét als vermelding gift - AJ/0408. (vermelding van dit nummer is belangrijk: het rekeningnummer is dit van Chirojeugd Vlaanderen, dit vermelde nummer bepaalt aan wie zij de gift doorstorten)
  • Begin maart 2013 ontvangt u dan een attest van deze schenking.

Van de schenkingen die in 2011 zijn gebeurd, zijn de attesten beloofd ten laatste begin maart 2012. Volgend jaar krijg je een attest waarop staat hoeveel je gestort hebt.De belastingen betalen je 30 tot 40 procent van je gift terug

Spreid je je geld liever in de tijd? Dat kan ook. Dan geef je gewoon aan je bank de opdracht om elke maand een bedrag te laten storten (minstens 3,4 euro per maand op bovenstaande rekening, mét de vermelding erbij). Op het einde van het jaar worden alle giften samengeteld, en daar krijg je een attest voor.

Rekening VZW

Voor kleine bedragen of andere doeleinden kan u het rekeningnummer van onze VZW gebruiken. Dit is BE88 7805 9162 5241 op naam van vzw Steuncomité Chiro Jowen.

U bent een bedrijf?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Bart De Wit voor een uitgebreidere toelichting van onze exacte noden of mogelijke sponsoringen en mogelijke samenwerkingsverbanden.