Opening nieuwe lokalen

18/11/2012

Nieuwe chirolokalen – zondag 18 november openingsbrunch

Beste allen,

Het is zover. Met enige trots kunnen we u melden dat de prachtige nieuwbouw die de rotversleten houten chalets moest vervangen, zo goed als klaar is!
De 1ste steenlegging van de nieuwe chirolokalen van 27 mei ligt in tussentijd weer een heel eind achter ons.
Gelukkig kregen de kinderen van de chiro toen hulp voor het leggen van de eerste steen (stenen) van de Willrijkse en Antwerpse Schepenen van Jeugd, de Proost en de Voorzitter van de Neerlandraad!

Nu de herfst stilaan in het land komt, krijgen de nieuwe lokalen meer en meer vorm: De structuur staat er, de binnenmuren zijn gemetst, de ramen zijn geplaatst, nu is het tijd om de vloer te leggen, het sanitair en de verwarming te installeren, etc.

Graag nodigen we u uit om zondag 18 november samen met alle kinderen en leiding van de chiro de nieuwe lokalen officieel te komen inhuldigen tijdens een gezellige brunch! Er is mogelijkheid tot vrije bijdrage om de kosten van de brunch te dekken.

Dit is zonder twijfel de ideale gelegenheid om de nieuwe lokalen te bezoeken, een praatje te slaan met de leiding van de chiro, van gedachten te wisselen met de andere neerlandbewoners, etc.
Iedereen is van harte welkom op zondag 18 november vanaf 10uur!

Om organisatorische reden vragen we wel om ons uw aanwezigheid te bevestigen

Omdat om 14uur de leiding de handen uit de mouwen steekt om samen met de kinderen weer een leuk en origineel spel te spelen, sluiten we de brunch af rond 13uur.

Hopelijk tot de 18e!
De leiding en het bouwteam

Ps: De nieuwe lokalen bevinden zich op dezelfde plaats als de oude: op het einde van de Neerlandweg, naast het nieuwe containerpark
Bekijk de uitnodigingsflyer