Lokalen feestelijk geopend!

Onder grote belangstelling hebben we zondag de lokalen plechtig ingehuldigd. Er zijn ongeveer 260 mensen komen brunchen, dus het zal je niet verbazen dat wij zeer tevreden zijn.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Ook willen we nogmaals iedereen die het project mee heeft helpen realiseren super hard bedanken!

Om 13u waren de meeste magen rijkelijk gevuld, en was het tijd voor enkele woordjes.
Na de bedankingen door de voorzitter van het bouwteam Bart De Wit, had Districtsschepen van Jeugd Hans Ides niet alleen veel aanmoedigingen bij voor de chiro en het bouwteam, maar bracht hij namens het district alle leiding ook een unieke sleutelhanger voor hun sleutels van de nieuwe lokalen!
Vervolgens feliciteerde de Voorzitter van de Neerlandraad, Jos Van Laeken, de leiding voor hun belangeloze wekelijkse inzet en herinnerde alle aanwezigen hoe verschillende wijkbewoners 24 jaar geleden samen tot een stuk in de nacht aan het werken zijn geweest aan de vorige lokalen.
Tot slot van zijn speech kondigde hij aan dat "Neerland West" met een cheque ter ondersteuning van de lokalen nog een verrassing in petto had voor de chiro en het steuncomité.
Aansluitend daarop legde Proost Janus uit dat Chiro vandaag een groepsgebeuren was waarbij iedereen altijd welkom is om zich aan te sluiten.
Tot slot bedankte de fiere Groepsleiders Vincent en Lynn hun leidingsploeg voor hun wekelijks enthousiasme en zongen alle kinderen, leiding en oud-leiding uit volle borst het chiro Jowen lijflied met als betekenisvolle eerste strofe "De Machtigste Chiro van heel het vasteland, dat is de Jowen...".

Nadien begonnen de kinderen aan hun wekelijkse spelplezier.

Ook de pers had belangstelling voor de inhuldiging: een reportage op ATV, een artikel op gva.be en op nieuwsblad.be hebben we ontdekt.

Bijgevoegd ook enkele sfeerbeelden. Meer foto's van deze dag via de fotopagina.

Fotootjes: 
Openingsspeeches
Openingsspeeches
Openingsspeeches
Hans Ides overhandigt sleutelhanger